Tuesday, 18 January 2011

E-Day SyahNia : Baju..Make-up..dandanan diri ; )

Sekejap masa berlalu seminggu sudah menjadi tunangan en.syah..sedey2 en.syah kembali menjalankan tugas sesudah seminggu bercuti..rasa ditinggalkan selepas manjadi tunangan lebih terasa..huhu


dah2 tak mau sedey-sedey ;) oleh kerana tiada siapa yang pakar dalam bab makeup2 ni..cik ain pun amik lah mak andam tolong kasi cantik sikit muke ni ha..majlis dalam 2.30 pm cam tu lah..kak andam datang dalam  1.00pm..suma tetamu datang masih lagi tengok cik ain yang hanya berseluar jeans n blouse..ehhh bile mak andam ko nak dtg ni???..tak sabar diorang ni kann..

sebelum

cam gini je lah muka cik ain kalau keluar umah..malas cikit nak conteng tebal-tebal..lebihkan kepada neutral..alasan muhasabah okeyy ;)


 selepas
terus tak nampak tahi lalat ct nurhaliza dah..hehe


muka masam


tengok muka makcik..pesan awal2 kat akak andam tu..kakkk makeup simple2 n comey2 je yea!!!...bole ko nak jugak kasi comey..sedar diri muka tak berapa nak cute kan..kehkehhh..terbukti akak andam makeup dengan jayanya..ecehhhh  memang sangat2 puas hati..seyessss ramai yang cakap dari family..sedara..kawan2..jiran cakap muka cik ain memang berubah jadi cantik!!! bukan cik ain yang cakap erkk..diorang yang cakap.. ;P dah macam makeup pengantin..

budak2 bawah umur suma jerit..ffuuhhhyoooo pengantin lah!!! ceh budak2 kasi gempak je..huhu


baju pun puas hati sangat..glemer cikit orang petama yang pakai baju tu..hehe ikot ukuran badan ain..pasni nasib lah sape2 yang sewa tak berapa nak muat..kejam ko!!! ;P accsories lain pun akak andam tu yang sesuaikan..suma perkhidmatan baju + makeup 1x + perhiasan (lengkap) + bunga tangan termasuk kasut cuma RM 250 sajo transport charge RM 30..murahhhhh!!!!  butik lain suma RM 300 keatas..




notahatiain : butik ni dekat je ngan umah ain..JZ Andaman nama butik nya..kalo korang berkenan bole ain bagi no.hp akak tu ;P ingat wed nanti pun nak amik perkhidmatan akak ni gak..sebelum tu perlu survey butik lain dulu ;)

12 comments:

d_tieah said...

Memang cantiklah make up ko..
Serius!

*luv Syahnia* said...

D_TIEAH **,

cayalah kak andam tu..
hehe

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

ain yg comel.. sgt2!

*luv Syahnia* said...

KASUTPINK **,

hehe no komen dear ;P
*malu*

QUEENofHEART said...

wow!cun habis :)

salam perkenalan..sudh tingglkn jejak..muah!

:: noremy anak rahmat :: said...

cantik........

(^_____^)

JIVEBUMZ said...

sesekali make up memang naik seri wajah tu.. neway cantik la ain!

Redbloodsnow said...

wahhh cantiknyaaaaa awak time awak nyer engagement. zie nyer dulu simple sajork weh. nan hado mak andam bagai..hehe

shininghepiness=) said...

ain~**maigod....cntik okeh...yang, umah ktne??fafau igt nk ce tgk utk kawen nti=)

*luv Syahnia* said...

KAK QUEEN **,

Thanksss dear :P
muahhh

_____________________________________

NOREMY **,

hehe..kamu dmakeup
pun psti cntik gak ;P

*luv Syahnia* said...

JIVEBUMZ **,

betul2..kalo dah slalu
makeup tu yg nmpk biasa je..hehe

_____________________________________

KAK ZIE **,

tq dear..takpe2 t wed kasi
gempak yea ;)

*luv Syahnia* said...

KAK FAFAU **,

kat kuala selangor..
prnh smpai tak???

t ain infrm lbh lnjut kalo
akak nk try tgk k ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...