Thursday, 20 January 2011

E-Day SyahNia : Henna

Teringin nak pakai henna..pagi2 sabtu sehari sebelum majlis dok rengek2 kat en.syah mintak tolong hantarkan ke rumah akak norish di seksyen 17, shah alam..bersebelahan dengan kuartes umah ain..hehe camne ko nak drive dengan tangan berinai corak bagai kan..nasib baik dilayan rengekkan itu ;P


sebenarnya kenal akak ni dari blog dia..saje2 search kat google..terjumpa blog perkhidmatan henna ni..bila tengok design dia terus berkenan..dekat plak tu..kalo luar selangor memang cik ain tak mau..call n buat booking dengan akak ni 3 minggu awal..excited ko cik ain..hehe sebabkan untuk majlis tunang kenelah buat dirumah beliau je..kalo kawen baru akak ni akan datang umah kita..sebab tangan kaki suma nak berinai kan!!!


kak norish tengah mendesign henna..
peace!!! snap dari en.syah


gerak awal..sampai umah akak norish dalam 10.00 am..sangat ramah ok layanan akak norish ngan asben dia..siap buatkan air panas bersama kueh..kebetulan akak ni kgnya kat terengganu jugak so..beborak rancak lah en.syah ngan asben die sekali pasal terengganu tu..dalam 10.30 am dah siap akak norish design henna..borak2 jap terus ain ngan en.syah balik..ngamuk orang2 kat kg ko balik lambat..keje melambak..hehe


hasilnya


memang cik ain nak design yang simple2 je..ala2 ada 2 tone gitu..kemas sangat buatan dia..ramai jugak yang puji henna tu..harganya pun sangat2 berpatutan hanya RM 16.00 untuk kedua belah tangan siap disediakan air minum lagik..

nak balik dah..


terus jadi robot..selagi inai tu tak kering tak bole banyak bergerak..huhu sesiapa yang tengah mencari perkhidmatan henna ni..boleh lah korang jenguk2 blog akak ni..di NOORCOLLECTIONZ banyak lagik contoh2 design yang lain..sangat cantik n menarik taw..korang nak design sendiri pun bole..cakap je ngan akak norish yang comeyyy tu yea..luar dari negeri selangor pun akak ni ada amik booking gak.. ;)




notahatiain : kak norishhh..ada rezeki lagi setahun kita jumpa lagi yea!!!!

7 comments:

d_tieah said...

Serius cantik..
Tp tgn i tak berapa nak putih, mmg tak berapa nak cantik lah hasi nye nanti..
*Arghhh, lama lg nak kawen..

*luv Syahnia* said...

D_TIEAH **,

new dsign dr akak tu..
puas hati!!!

ala kite pun coklat2 gak..
tp bila pkai inai tu..nmpak bseri cikit lah..hehe

ain doakn cpt2 smpai jdoh tieah ;P

Norsyakiela said...

cantikk design henna nye... =))

JIVEBUMZ said...

wow cantik! alaaa tp akak dah kawen cane nak pakai henna lagi?? hukhuk

kalo terjumpe akak kat lif tu tegur2 la yek :) akak tak makan orang..hikhik

*luv Syahnia* said...

KAK KIELA **,

akak tu mmg pndai dsign..
ilham spontan..hehe

*luv Syahnia* said...

JIVEBUMZ **,

bole2..tak kwen
pun bole pkai..hehe



orait dear..
jgn bt tak knl taw :P

Xavi De said...

perghhh..seriud kreative akak tu..(0_o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...