Wednesday, 16 February 2011

Bos bace belog korang tak???

Eh bos korang tahu ke staff dia ada blog..takkan lah nak bagitahu bos kan..nanti bila rasa sakit hati nak luahkan perasaan geram ngan bos..habis lah kantoi kan..tak ke naye..mau korang kene saman..kehkehhh


mula2 segan giler bila orang yang kenal kita di alam realiti baca blog kita lagik2 pasal pribadi..nak tipu2 cikit pun tak bole..haha *cerita cik ain benar belaka* 



berbalik kepada bos tadik..bos cik ain ni kan mula2 taw staf dia ada blog..gigih ko nak carik sampai dapat..siap curik2 godek pc ain..mungkin mau lebih menyelami hati staff2 dia kot ;P kejam taw cik ain pujuk sampai air mata darah pun memang takkan bagi alamat url..ggrrrr


akhirnya berjaya jugak dia dapat menyeludup masuk..siap tanya depan2 apa yang berkaitan ngan story yang ain update..adussss diam2 dah lah bos!!! malu makcik ni.. ^__^"


tak lama tu..bos rupanya pun buat blog jugak..hahaha siap suruh cik ain promote blog dia lagik..bos yang sporting..time kerja..serius..time giler..otak giler2 cam kawan2 je..camni lah bos pandai jaga hati anak buah..; ) *bukan nak bodek*



 salah sorang silent reader blog cik ain..  





ppsstt/// bos apalagik sila 
promte blog anak buah 
plak.. rasa2 bos nak upah 
belanja roti canai tak??? 
kehkeh




notahatiain : tak kisah sape2 nak baca..yang penting ini blog aku..aku punya suka nak cerita apa..haha *gelak besaq*

27 comments:

LyNn HaMzAh said...

mak aiiii...bos handsome dan masih muda...patut la dia pun ada blog...hehehehe...ken salam kat boss yer ain...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

lunch sile blanja ye boss.. ckp camtu ain kat bos..hehe

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum ain.

saya rasa janggal kalau ada orang yang saya kenal baca blog saya kecuali teman-teman rapat.

sampai hari ni pun, my sweetheart nak baca saya tak bagi link pada dia. *blushing.

d_tieah said...

Hahaha..
Nasib baik ko tak pernah ngutuk bos ko kan?
Ngee.. :)


Entry Terbaru : Ketahui Gred Untuk Url Blog Anda

_YusT_ said...

ehem2...

alamak, terharu mcm nk menitiskan air mata lak...
hahahaha..

ok, thanks for promoting my blog..

sila follow ye kawan2..

*luv Syahnia* said...

KAK LYNN **,

~> hahaha baik2 kak
jgn tgoda..
abes lah pasni suma
fllwer ain fllow bos
hehe k t ain smpaikn slm ;)

ch@ said...

bos cina, add kat FB, tak approved, muahahaaa. kat FB ada url hijaucantik, kalau dia dapat, mmg kantoi la, lagi pun akak jarang update pasal opis.

rizaros said...

malunya.. heheheh.. tapi xpe kak.. sekurg2nya dia suka blog kita.. :)

*luv Syahnia* said...

KASUTPINK **,

~> bos slalu blnja
mkn dah..namapun bos
hehe

*luv Syahnia* said...

SYAHIRA **,

~> wslm dear ;)

yuppp btl tu..
mmg malu..tulis pun
nak cover2 kan..

tp lama2 okay
kita puji2 cikit org tu
suke lah dia..haha

*luv Syahnia* said...

TIEAH **,

~> takot kot nak kutok
org..kne pecat trus
haha

*luv Syahnia* said...

BOSSS **,

~> poyooo bluekkk
bos ingt free..
bayakkk taw nanti..
tak kire ;0

*luv Syahnia* said...

KAK CH@ **,

~> cian kot bos tu
hehe..tu lah mau ari2
dia dok cek staff dia
updte blog.. ;P

tak pyh accpt dear..hehe

*luv Syahnia* said...

DIK ROS **,

~> tu lah..
takpe dik..ada jugak
org sudi dtg pndok burok
ni..hehe

dilazfamily said...

sporting giler boss cik ain kan

*luv Syahnia* said...

KAK DILA **,

~> haha tu lah..
sbb die muda g kott

queen aida said...

nk ngorat bos..tp dh kawen plk..haishhh hehe

*luv Syahnia* said...

KAK AIDA **,

~> nak ngorat ke
meh kita tlg smpaikn
ngorat tu..ekehkehh

abes kne kejo ngan pnyapu
dr en.hubby..hehe

♥ nana i am ♥ said...

penah buat blog kutuk bos.dan tersangat berharap bos jumpa my blog.haha.senang laa die taw ape yang anak buah die rasa kan :D

Rashid said...

wow sportingnya bos ..

saya punya bos takde masa nak buka blog-blog ni .. hehe. Tapi rakan-rakan sejawat ramai yg silent reader .. ada sorang tu tak sangka betul, lastly bagitau dia memang selalu ikuti kisah entri sy.. adoii ..

NOOR FATIN said...

wow. haha sportingnya :)

merahitujambu said...

ala suwit je boss kamo tu..tpi ok gak..jgn sampai termengutuk bos dah la..heee

*luv Syahnia* said...

NANA **,

~> haha bharap doa kamu
tmakbul..ekeke

*luv Syahnia* said...

EN.RASHID **,

~> ok lah..diorg bole
lbh memahami..hehe

*luv Syahnia* said...

KAK FATIN **,

~> kdg spotng kdg2 syes
dah boss ;)

*luv Syahnia* said...

MERAHITUJAMBU **,

~> kutok utk kbaikn
takpe kot..hehe

cik syahira (a soldier's gf) said...

psst..

harap boss kamu tak baca comment saya ni. saya kenal dia. omg. dia satu matriks dengan kawan-kawan saya. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...