Wednesday, 30 March 2011

Geng koir di Hotel Concorde, Shah Alam

28 Mac ~> pertama kalinya  geng koir SUK beraksi..neves jangan cakaplah..lagi plak majlis sultan..wajiblah buat yang terbaik kan? sape tersedak time koir kita sekeh lutut dia,bole? hihi

3.00pm ~> kiteorang dah terpacak dalam grand ballroom,hotel concorde untuk buat raptai akhir sebelum majlis start 8.30 malam..

6.30pm ~>  ke restoran dalam hotel untuk isi perut yang telah disediakan oleh pihak urusetia..sekadar menjamah tidaklah sampai kekenyangan takot suara pecah,huhu boleh lah layan perot cik ain yg memang kelaparan dengan menjamu nasi minyak sepinggan..*cet tipu kalo tak kenyang kan!* hihihi


muke kenyang siap sedia untuk berkoir plak ;)

baju dengan kilauan lampu sangatlah matching
 beberapa boy lagi malu nk bergambar katenya..huhu


8.45pm ~> bersedia kat stage untuk berkoir untuk ketibaan sultan masuk ke ballroom..nasib baik suma jemputan vip menghadap sultan dan kiteorang dibelakang..kuranglah segannya..muzik start teros kitaorang melalak duli yang maha mulia..bla..bla..bla~  
 

abis koir terus kitaorang join majlis santapan bersama sultan..cik ain yang teruja dapat join majlis yang penuh dengan protokol *excited dpt makan lagi* kihkih..meja penuh dengan  kelengkapan peralatan untuk digunakan semasa makan sambil dilayan dengan waiter yang encem n cumel2 ^__^*..abis 1 menu ganti menu yang lain plak lagi bertambah selera makan sambil dibuaikan dengan alunan lagu dari band dan persembahan tarian jemputan tapi makan kat umah lagi best kot *makan pakai tangan sambil bersila ngadap tv oh lagi puas*  ;)

 

dessert penutup majlis..menu faverite cik ain
aiskrim + choc cake..nnyummm


10.00pm ~> selesai santapan beralih plak ke acara penyampaian cenderamata kepada sultan selangor..kiteorang perlahan2 naik stage untuk siap sedia berkoir lagu negeri selangor sekali lagi untuk  keberangkatan pulang sultan..time ni terpaksa bernyanyi dengan menahan kesenakan perot sebab terlampau kenyang plus waiter encem yang ntah bape kali tuang air dlm cawan cik ain *haus macam baru balik berkebun*


time nak balik dan 
kami kelihatan sungguh seperti buah oren ^__^
pic beramai2 distage takde lam camera cik ain ;(


10.20pm ~> majlis bersurai..balik umah dengan hati gembira sebab ketua koir cakap kiteorang berkoir dengan baik + konfiden..plus lagi balik umah dengan perut yg kenyang.. ;)



ppsstt// rasa entry ni byk 
kisah pasal makan dari koir kan..
tu tandanya rezeki jangan ditolak
kalau lapar pandai2lah cari makanan
sendiri, hehehe



notahatiain : best jugak dapat tudung glemer n baju koir free yang harganya RM***..terima kasih SUK Selangor ;P

10 comments:

d_tieah said...

Hahahaha.. Dah macam geng nasyid plak aku tengok.. Ngee :)


Entry Terbaru 1 : Kak Limah And The Geng Berfacebook Pulak Dah..
Entry Terbaru 2 : Senarai 12 Pelajar Akademi Fantasi Musim Ke9 (Gambar)

*luv Syahnia* said...

TIEAH **,

~> woit sbr je lah..bukn
main lip lap batu kat baju
tu taw..

ready made je pun
pasl last mnte..hihi

tu yg nmpk ala2 nasyd
sbb tak berkot ;)

Cik Shiqa said...

ain, meriah nye geng koir tu..


pstt, ain comey la :)

*luv Syahnia* said...

CIK SHIQA **,

~> haha mmg meriah
tu matlmat kami geng koir ;)

pstt// makeup lbh tu..

syida said...

woo tu dia cik ain kiter..
meh sini berdiri sini akak nak dengar ko nyanyi depan akak ni ha..
sedap ke tak..;p

Syakiela said...

tantekkk la kaler oren tue,kite pon dh jatuh cinta kat kalerr orennn larrrrr,ngee~~

Redbloodsnow said...

wahhh lawa lah outfit geng koir uols tu :)

merahitujambu said...

comel jee oren semua...suka2..=)

Mama Gee said...

wahhh lawonyaaaa uniform koirr....hehe

merahitujambu said...

napa lama x update ni yang..sibuk yeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...