Friday, 25 March 2011

Tolong buatkan header..bole?

Sob..sob..masuk blog org suma header cantik2 cumel je tempek muke sendiri..seyes jelez! kesian korang datang blog cik ain  kosong je header kan ada pun cuma perkataan diary syania je..tapi korang tak boringkan datang sini? hehehe



bila cik ain nak pandai buat header cute2 ni? 
ada sesiapa mau jadi sukarelawan? 
*cepat angkat hidung anda tinggi2.. ;)*


okey tak pic ni kalo tempek buat header?
cet adaplak jelawat..ok cancel!




notahatiain : pernah try design header pakai photoshop ikut tutorial dari google..tapi sekerat jalan je..baru nak fahamkan..keje bergolek2 datang..huhh harap berjaya jugak satu hari nanti..hehehe

5 comments:

nabilah_2908 said...

kalau bab photoshop ni...mmg sy pening....belajar pun sekerat jalan je...lepas tu lost entah ke mana..hehe.. :)

dulu..sy buat header guna power point..edit2 dgn photoscape..

header skrg ni pun...org yg buat kan... :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
HAPPY BIRTHDAY BFF

dona::rose said...

Salam cik Ain. Nak saya tolong buatkan? Free :) Saya nak tambah portfolio jer. Kalau rasa nak tu contact jer k

ch@ said...

akak lagi la, memang failed. serah aja pada yang pakar. kekeke.

Redbloodsnow said...

hehe..ok jer. comel! psstt..zie buat header main upah org jer..kuikuikui

merahitujambu said...

nak ke cik ain??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...