Monday, 16 May 2011

New header blog syahnia..peewiitt ;D

Ingat tak entry cik ain yang lepas pasal
tolong buatkan header..bole?
*terus korang buat muke tempe kan sebab tak ingt..huhu*


memang tidak disangka entry tersebut telah menarik kesudian seorang akak blogger ni untuk tolong designkan header untuk cik ain..yang paling terharu ianya adalah dibuat secara free ok!..ulang kembali secara FREE..memang susah taw zaman skang nak cari yg free..masuk toilet pun 30sen..aiisshhh


orang tua2 bilang rezeki jangan ditolak kan..kan..terus cik ain berurusan dengan akak rose melalui emel saje..ingin rasanya cik ain mahu berjumpa kak rose sambil borak2 belanja akak minum segelas dua kopi sebagai tanda terima kasih tolong buatkan header yang comel sangat! cute cam kak rose jugak ^__^*



panas lagi header ni baru terima by email semalam!


seperti yang di inginkan..badan kartun muka cik ain..weee~
nak jugak en.tunang temankan disebelah..hihi ;)




ini setelah di edit sedikit by cik ain
setakat tambah pkataan boleh lah..kalo nak buat orang2 tu
memang serahkan pd yg pakar ;)





setelah sekian lamanya header blog ni dibiar kosong..akhirnya sekarang sudah dihiasi header baru..perhatian** tolong jangan jelez sebab header ini adalah cute + free..*sambil angkat2 kening kat korang* hihihi




notasyahnia : untuk kak rose ~> ain sangat2 berpuas hati dengan design header ni..if akak suruh bayar pun ain tak kisah.. sebab masa ain request n bg contoh..akk cakap agak susah nak design..terima kasih sangat2 bersusah payah untuk cik ain..serba salah pun ada dahlah orang offer bagi free cik ain cerewet plak..huhu

26 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

hehehe
sweet

Cik Shiqa said...

wah! tahniah dah ada header.. comelll

dilazfamily said...

best yer dapat header comel.FREE lak tu. cantik

NOOR FATIN said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

merahitujambu said...

CANTIK..SERIUS TAK TIPU WOOO

SaveTheWorld said...

WAHHHH!!! BESTLAH HEADER BLOG NI....!!!!!!! HEE

rizaros said...

lma xjenguk blog akk nie... hehehe....comel2...

mommie yuyu said...

ain,, akak yuyu dh jeles ni..tomel la header baru ni...nk like mnyk2 la..free pulak tu..

*luv Syahnia* said...

MOMIEYUYU **,

~> takmo jelez..nnti akk
bt yg lg comel yea..^__^
yupp cam tak caye yg ianya FREE
*btl2 terharu* ;)

JIVEBUMZ said...

alolo tomei2 akak pon nak suh akak rose tu buatkan satu header yg meletoppp jugak lah hihi

ain cyg.. akak balik kuartes 28 mei nanti tau! tunggguuuuu

*luv Syahnia* said...

JIVEBUMZ **,

~> yupp cpt slagi twaran msih
ada..hihi

oh yea..tgguuu kdtgan cik ain
mau kaco bobo smpai nanges yea
hihi ;)

alinac lover said...

comel giler hehehe

ain nadzirah said...

sweet lah header tue...hehe. ^^

Bigdaddyz said...

alaaa sweetnya...semoga bahagia...

zacky ~786~ said...

untungla .. .ada orang buatkn.. hehe.. :D

cik teyn teyn said...

ala jeles tengok header die..

hehe ..

join u here :)
keep in touch tau.

redzwanie redzmann said...

header hot n spicy...panas2...hehee

Rose said...

Alhamdulillah suka. sama-sama.. Thank you Ain untuk entry ni. :p
take care~


----
It's called Excited yet Nervous

Mamachia said...

cantik sis, baby pink dan hijau tu .. sejuk mata tngok.

BRO_MONDAY said...

miss syania : ai laik header ni...ada button LIKE x??? ('',)

Azree said...

Haha..

Cute2x...

(Terasa jeles pula :p)

*Miss Syahnia* said...

KAK ROSE **,

~> tq again sis ;)
sgt2 mghargainya..

*Miss Syahnia* said...

BRO MONDAY **,

~> haha pasni ain
buat besar punye btton LIKE
yea..ngehngeh

kasutmerah said...

eh tantek nye?? comelll.. bila nak ajar akak plak nih? ishhh.. comel la..

*Miss Syahnia* said...

KASUT MERAH **,

~> tq..tq..
ni pun org yg buatkn lah sis
cik ain tak pakar bab ni..huhu

E K A said...

hakhakhak...comel je ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...