Monday, 23 May 2011

"Nur Kasih The Movie" menyentuh jiwa

Sangat teruja nak tengok Nur Kasih ni sebabnya cik ain salah sorang peminat dari 19 juta penonton drama Nur Kasih..alasan kukuh ok! ;)..feedback orang ramai pun mengatakan filem Nur Kasih memang besttt..phewww apalagi  berebut beli tiket kat panggung sabtu lepas  ^__^


 cinta Nur untuk Adam

memang penuh panggung suma dok nak tengok Nur Kasih..dan memang ternyata Nur Kasih The Movie tidak akan mengecewakan peminat setia drama Nur Kasih..babak demi babak membuatkan kita akan rasa suspen dan ternanti2kan apa yang terjadi pada Adam & Nur yang didatangi pelbagai dugaan satu demi satu dan seterusnya..korang p tengok sendiri erkk!..kang dah tak suprise..


 Adam & Nur diduga lagi..

paling sedih masa Adam menyarungkan cincin dijari Nur didalam gua semasa adam diselamatkan oleh hassan selepas kemalangan *pengorbanan demi cinta* dan banyak lagi since yang buat hati cik ain sebak..touching sangat ;( sambil mengalir air mata sambil makan pop corn sebab nak cover..ohh mana boleh sedih lebih2 segan dengan kawan sebelah dok pandang2..


kawan : wei ain ko nanges erk!
cik ain : issshh diam2 ar! *malu* hihi
 kawan : pop corn setengah dah ko makan tu..


cemas!
bersedia untuk apa jua keadaan..


apa pun lakonan semua pelakon dalam filem Nur kasih The Movie memang hebat sumanya..Remy ishak (Adam) dan Tiz Zaqyah (Nur Amina) memang meletop lakonan diorang..betul2 menyentuh hati..tak rugi korang beli tiket tengok citer ni..mana yang belum tengok cepat p tengok selagi masih hangat dipasaran..eheee



notasyahnia : mungkin selepas ini tiada lagi cerita Nur Kasih..sebab dalam filem kisah Nur sampai  ke tua..tapi mana tahu akan datang versi "anak" Nur Kasih plak..hehe

26 comments:

merahitujambu said...

memang terbaik nur kasih..like byk2

♥ Kasut Pink ♥ said...

Citer khabir bhatia jarang yang mengecewakan..

rara pinkmafia said...

huaaaaa..tak sabar nk tgk =)

e k i n ♥ y u s r i said...

nk tgk...
tp en tunang xmau

shininghepiness=) said...

remy ishak mmg romantik...huhuh

ain nadzirah said...

nur kasih best eyh..HUHU

nk tggu kat astro first lah..hee

HonEyBuNNy said...

bestkan nur kasih...

satu ja tengok cerita neh..

hehe..betul jugak kan..kisah anak nur kasih..hehe

bantalbucuk said...

best ke kak ? kebanyakan org bagi rating 3/5 je..tu rasa was2 nak tengok ke tak..huhu

*Miss Syahnia* said...

SHINGHEPINESS **,

~> teros jgak minat ngan
remy ishak..gara2 lkonanya
yg rmantik harhar~

*Miss Syahnia* said...

AIN NADZIRAH **,

~> syg, hanya ada di
pwgam saje kan..mgkin lmbt
kat atrso first.. ;)

*Miss Syahnia* said...

BANTALBUCUK **,

~> bg akak best..cerita cinta
yg islamic..baik kamu tgk
sndiri dan baru nilaikan..

pndangan org mngkin berbeza

Nurul Ashikin said...

cikin dh tengok dah. jalan cite ok, but entah la~ drama lg best kot. hehehe. cikin bg 3/5 stars je.

NOOR FATIN said...

xtgk lagiiiiiiiiiiiii. huhu

pearl jade said...

wuuu..teringin sangat nak tengok..
hope dapat tengok minggu ni
thanx for the review
nak sediakn tisu banyak2..

Mamachia said...

mcm best pula anti mau di tengok juga ni.

Fafau De Craft ( Zana ) said...

blm tgk,plan this week...sedih kee?iskk cam na nk cktrl xnk ksk nangis..malu!!! :|

Eika Arysha said...

hehehe bestnye...
eika pon mmg teringin nk tgok...
tapi laki eika nie mmg malas nk kuar umah...takpelah..nnti eika beli dvd jew lah...sobsob

~miZz_nizZ~ said...

msuk gak dlm wyg tu..pnuh pmpn dlm tu!haha. akhirnye dpt ank gak kn after pnntian lame..=)

zacky ~786~ said...

wohoo.. cmbest jer.. p xminat sgt laa cter2 cintan cintun ni.. :P i loke tiq zaqyah.. :D

JIVEBUMZ said...

aloooo tak dapek la akak nengok filem nie..cane nak usung si esya masuk panggung tu ha

huhuhu

Hanim Mahali said...

bestnya dia dah tengok... tak berpeluang lagi nak tengok... T_T

InaAchik said...

alaaaaaaaa... bila nak tgk ni...

*Miss Syahnia* said...

PEARL JADE **,

~> nanti ada mase p
tgk yea..best!
bw tisu skotak..hehe

*Miss Syahnia* said...

EIKA ARYSHA **,

~> beli cd bole tgk byk kali
bole toching byk2 kat umah
kan?

*Miss Syahnia* said...

MUAZ **,

~> haha ok lah
tlg tmnkn buah hati mnonton ;)

*Miss Syahnia* said...

JIVEBUMZ **,

~> hehe bw je sis
riuh cikit dgr esya nanges
nanti.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...