Thursday, 23 June 2011

Ribut kesibukan melanda diri ;(

Rasa cam nak mengeluh..haihhhhh ~__~ banyaknya keje bulan ni..bertimbun2 sampai tak cukup tangan makcik nak settle suma keje..huuhhh! *relax..cool..cover cun* siapkan satu persatu baru pikir keje lain..nama pun pekerja mestilah buat kerja kan!  kalau student mestilah study..bila sudah diberi tanggungjawab haruslah laksanakan sebaiknya..jom buat keje dengan senang hati takmo ngeluh2 cam cik ain..haha

kesibukan memaksa sehingga cik ain tidak sempat untuk berblogwalking..jenuh nak follow citer korang pasni..hihi maklumlah korang naik teksi,cik ain naik kereta lembu disebabkan line internet office yang ada masalah ntah kenapa gambar tak boleh upload! bergunung-ganang gambar nak share dengan korang..sedih woo..tsk tsk "apa boleh buat!" *sambil mencebikkan bibir* sabarkan je..namapun pinjam hak orang kan ;(



tapi

kenapa blog cik ain tak boleh upload gambar??? 
*rasa nak gigit2 je keyboard ni* 
gerammm!!!



~> korang sila buka pintu kalau 
dengar cik ain bagi salam kat 
umah blog korang yea! 
*kemaruk nak ngomen dah ni*
zzzzuuupppp....




notasyahnia :  "seperti irama dan lagu" tidak berseri cerita di blog tanpa dihiasi gambar kan...camne cik ain nak selesaikan masalah tak boleh upload gambar ni yea? boleh tolong..jangan bagi idea suruh cik ain beli laptop n broadband! cer tengok habuk je yang keluar dari poket..haha

32 comments:

merahitujambu said...

pelan2 yee..jgn laa serabut sgt...

*Miss Syahnia* said...

MERAHITUJAMBU **,

~> haha tak serabut..
serabai dah ni ;)

Wawa Yusoff said...

ain, entry kali ni bebunyi tekanan. be cool dear.. :)

NM02 said...

naper saya tunggu cik ain tak sampai2 lagi kat umh saya ni? saya je la singgah umh cik ain dulu ye...

smekkooommm..... *__"

*Miss Syahnia* said...

WAWA **,

~> tertekan cikit dear..
ok tgh tarik napasss..hihi

*Miss Syahnia* said...

NM02 **,

~> singgah dah kak..
cer tengok adakn ain belikn
ole2 utk akak..hihi

Mama Gee said...

semalam mmg dia 'demam' ari ni dh okay dh...leh upload gambar..

*Miss Syahnia* said...

MAMAGEE **,

~> ehh mama puncam gitu ker
nak try nanti..tq mama ;)

d_tieah said...

Sabor je lah.. Line internet kat ofis aku pun cam siput owh.. Dulu aku rasa aku banyak BW.. Tapi sekarang tinggal kenangan je lah..



Entry Terbaru : Penyelesaian Isu Laman Web Disekat

misscha said...

xpe cik ain abiskan keje dulu, pastu boleh jalan2 kat umah blog kitorg kay...hehehe

dilazfamily said...

patutlah lama ain tak update blog. busy erk. jangan stress2 mesti boleh settle cepat. gambar tak penting ain, yang penting isi kandungan entri betul; tak?

♥ Kasut Pink ♥ said...

sesame lah kite membzkan diri ain. huhu

chemay said...

cool.
nanti dah tak busy boleh la berblogging smulaa
:)

UyaRayza said...

rumah uya kena tekan loceng yer nnti x dgr hehehe..sabau yer cik ain..

nabilah_2908 said...

hehehe..tkpe la...selesaikan kerja2 tu dulu..dh free..br la leh BW lagi.. :)

tntg x blog upload gambar tu..smntara je rasanya..biasa la..demam Si Blogspot ni...tk kebah2..kejap ok..kejap tidak.. ;)

NOOR FATIN said...

saya ada gak baca blog org xleh upload gambar. saya bleh pulak. huhu xtau kenapa..

sabar byl2 :)

Dawia.Honeyputri ❤ said...

Hai ain..
lama tak dtg sini.
Jgn stress tau. InsyaAllah nnt ok masalah..


^^

saza said...

rilex2..hehe

E K A said...

la patut pun lama tak update...igt kan nape...ain akak pun tak leh upload smlm....rasanya blog akak dah exceed limit...canne nak bt ae...apalah maknanya kalu berblog tanpa gambar.rasa cam mkn nasi tak berkuah je... ain g la redang...redang nya air lagi biru dari perhentian.simpan utk hanimun nanti ae

*Miss Syahnia* said...

TIEAH **,

~> tu lah kalo namanya
mnumpang..haihhh sabo
je lah erk tieah! hoho

*Miss Syahnia* said...

MISCHA **,

~> keje tak berabis pun
da..da ke umah awk ;)

*Miss Syahnia* said...

SIS DILA **,

~> kdg2 bercerita bdsarkan
gmbe kalo tak tak tahu
nk cerita per..huhu

*Miss Syahnia* said...

SIS DILA **,

~> kdg2 bercerita bdsarkan
gmbe kalo tak tak tahu
nk cerita per..huhu

*Miss Syahnia* said...

SIS DEQ **,

~> jom..jom

*Miss Syahnia* said...

CHEMAY **,

~> orait dear ;)



UYA **,

~> wahhh siap ada loceng tu!!!
hihi

*Miss Syahnia* said...

NABILAH **,

~> smentara takpe lah..
blog mmg slalu dmam kan
kdg2 tak bole fllow,
issshhh takmo rungut kang
majuk terus blog ni..hihi

*Miss Syahnia* said...

SIS FATIN **,

~> oh ingtkn ain sorg
kalo camgitu sabo je lah
kan..huhu



DAWIA **,

~> yea..tq wia..
nnti dtg lg erk ^__^

Anak Wak Mail said...

haha..siannya dia..tabah lah ye menghadapi dugaan hidup..kiki..=)

*Miss Syahnia* said...

SIS EKA **,

~> tu lah ada setengah blog
tak bole upload pic tak tahu lah
nape kak..ain pun bkn pakar
sgt dlm bidang ni..huhu


redang lg cantik yea..mmg ain
teringin nak ke sana pun
insyallah.. ;)

*Miss Syahnia* said...

ANKWAKMAIL **,

~> amboi..amboiiiii..
gelakkan nmpak..dia pun
2x5 jugak..haha

HonEyBuNNy said...

rilek2...

sama la ila..busy jugak sekarang neh....huawwaw..

tension tol..

James Alexander said...

tenang saja...


selesaikan saja tanggungjawab kamu terlebih dahulu....


yg lain pasti boleh menunggu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...