Tuesday, 2 August 2011

Miss SyahNia muncul kembali..

Rindunya untuk kembali menulis disini.. ;) dan akhirnya cik ain berpeluang juga login blog syahnia yang hampir sebulan menyepi..bukan merajuk atau membawa diri..ecehh  tapi ditempat kerja baru kami + cik ain sekumpulan staff baru seramai 20 orang masih belum punyai meja,kerusi mahupun komputer sendiri disebabkan kerja pembinaan ofis untuk unit baru masih tengah dijalankan..huhu maybe bulan 10 baru siap! so skang kami ditempatkan sementara dalam bilik mesyuarat ;(

alahaii kesian kan takpe yang penting gaji massyyokkk..kihkih ;) nasib baik dibekalkan satu komputer dalam bilik mesyuarat ni walau komputer zaman jepun sekalipun tapi masih laju untuk cik ain menulis blog..yuuhuu! so skang komputer cik ain sorang yang menghadap yang lain buat hal sendiri..terima kasih pada kawan2 ofis memahami jiwa blogger tegar cik ain..hihi

tup..tup dah puasa hari kedua..rasanya belum terlambat nak ucapkan salam ramadhan pada semua..harapnya ramadhan tahun ini akan lebih banyak keberkatan,kerahmatan dan keampunan yang kita perolehi,insyallah..motto 'puasa jangan tak puasa' hihi ^__^*




notasyahnia : tahun ni sambut ramadhan sebagai status bujang..hihi tahun depan berdua..aisshh sorang utara sorang selatan camne..harapnya rezeki kami lepas kawin akan hidup serumah bersama ;)

29 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

lame x update ea
hehe

d_tieah said...

Tu diaaaaaa.. Nak kawen ke??? Jangan lupa jemput ye.. Tahun ni kau mesti raya sakan dengan sahabat2.. Kang dah kawen mesti ikut suami jenjalan umah sedara.. Ngee :)


Entry Terbaru 1 : Peraduan Mudah 7 Hari Bermula Hari Ini
Entry Terbaru 2 : Golden Churn Creamary Butter Tidak Halal

♥ Kasut Pink ♥ said...

patut enyap rupanye bertapa kat bilik mesyuarat...hehe

khaifaiz said...

mana la cik ain pergi... owh rupanya begitu citernyer...

selamat berpuasa yer,...

Dawia.Honeyputri said...

Selamat berpuasa cik ain :)
sedang menghitung hari ye..

hehe..moga amalan di bln puasa ni mendapat keberkatan..insya-Allah

Anak Wak Mail said...

miss syahnia!!rindu sangat dekat awak..hehe..

selamat kembali..selamat berpuasa!..:)

sifu im said...

ouch lama menyepi..salam ramadhan kareem

*Miss Syahnia* said...

SIS EKIN **,

~> hihi tu lah..
rindu kwn2 blog :)

*Miss Syahnia* said...

D_TIEAH **,

~> haha thn dpn pning pale
nak raya kg mana 1 plak..hihi

*Miss Syahnia* said...

SIS DEQ **,

~> tu lah pasal kak..seksa!
dah mcm plarian plak ;(

*Miss Syahnia* said...

KHAIFAIZ **,

~> ada lg disini..cuma tdk
bksmpatan nak buka blog ;(

slmat bpuase kmbali utk kamu :)

*Miss Syahnia* said...

DAWIA **,

~> bgtu juga hndaknya utk
kamu k..

salam ramadhan dear ^__^*

*Miss Syahnia* said...

SIFUIM **,

~> salam rmdhan kmbali
utk kamu.. ;))

*Miss Syahnia* said...

ANK WAKMAIL **,

~> dear,rindu kat kamu juga
nak taw citer tbaru kamu ni
hihi..slmt bpoase yea >__<

amna said...

syukurlah, walaupun komputer zaman batu yer.. hehe.. kerja elok-elok ^^
salam ramadhan juga ^^

Mamachia said...

slmt kembali ....;D

selamat berpuasa juga buat Miss syahnia.

eKa said...

ha.....lama betul tak update blog dia....ada labah2 tak tadi.eheheh.selamat berpuasa ain

nida-razak said...

ain...lama xbaca celoteh ain..rindu...jgn menyepi lama2 ea.. =)

LingerieCabin said...

Hi, Congrats on your coming wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin

Woofer Storm said...

waahhh,tak lama lagi nak kwin ye..hehe thniah ye sis,slm rmdhan dari achie

*gaji masyuk blnja kita ye...heheee

LingerieCabin said...

Hi, Congrats on your wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin

or Click Here: Lingerie Cabin@FB

merahitujambu said...

lama x terjah sini..

salam syawal..nk doodle free jom laa

miZz_nizZ said...

ni dah raya..dt meja dah kot.hehe

Cik Shiqa said...

rindu nya ngn cik ain. dah lama x update

Mamachia said...

rindu pula kak nak jenguk cini..selamat raya cik ain.
tahun depan raya kena pegi dua tempatlah iya, utara selatan...

Mama Gee said...

lamaa senyap sunyi blog ni...
ada gak mama dtg bersihkan sawang2...hehee

merahitujambu said...

alhamdulilah..sy bila nk bedua..=p

Hana said...

insyAllaah...cantek la pic. header tu..huhu

Anak Wak Mail said...

pastu terus menghilang lagi??hihi..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...