Friday, 11 November 2011

Hai belog!

Hai kekawan blog..

tak mau tulis pape selain perkataan ini

"rindu sangat-sangat untuk menulis kembali"
"rindu sangat-sangat untuk melawat kawan2 blog"
"rindu sangat-sangat nak baca cerita terbaru kawan2 blog"
"rindu sangat-sangat nak komen berkomen kat blog kekawan"


hai u all's harap masih tidak lupakan cik ain lagi.. ^__^*


meauuwww..meauuww cik ain pun rindu dengan blog tuan dia
yang berabuk bersawang ni..huhu

23 comments:

Nama ku Nur Azeani Kamarudin said...

hi bdk cantik ;p welcome back to blogger world...hihi

*Miss Syahnia* said...

SIS AZIE **,

hai kakak comey..
thankss..miss u dear ;))

ILA HonEyBuNNy said...

syg....rinduuuu kamu juga...

lama xnmpk...

semakin cun2 n cantik sungguh....;-)

Aeen said...

mane menghilang cik ain...:)

erin moshimoshi said...

aiin where u go sayang oi .
erin yg dlu bakal bride ...

ha follow i jom .same2 bakal bride :)

bujal X said...

TAKDE MAKAN2?

Mama Gee said...

hamboiii lama menyepi....buat persiapan kahwen ke?

Dawia.Honeyputri said...

ain..akhirnya terhapdate juga ^^

Anak Wak Mail said...

hai cik ain!
saya rindu kamu!
rindu kamu komen dekat blog saya juga!

ain lagi comel dr kucing tu!ini serius!haha

merahitujambu said...

rindunyaa kt cik comel ni tau

budak penjara said...

mungkin masih tidak lupakan..hehe

erin moshimoshi said...

ain kawen bulan bape ? bape ri bulan ?

Daddylicious said...

bujal tetiba2 tanya makan ..teruk betul!
hehe!

nik rosmawati said...

makin cantik tuan blog nya :)

nabilah_2908 said...

welkem back..!!

opis baru dah siap eh..? ;)

faiz said...

jom follow blog saya ni juga jomwayangku.blogspot.com

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..akhirnya cik ain muncul semula..keep it up ya

khaifaiz said...

yesss... cik ain sudah kembali...

JIVEBUMZ said...

akak pon rindu same cik ain..mujur dah jumpa kat kantin jais aritu hehe

Ihsan Arifin said...

muke nak terkejut je kucing tu kah kah kah

ainol akasyah said...

cantik berseri2 tuan blog nya hehe

Kawan Dah Kawen..Awak bile nak kawen ?

Cik Shiqa said...

mana boleh lupe cik ain yg sgt comel ini...

Hunny Kitty said...

blogwalking~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...