Thursday, 2 February 2012

Budak Ribena nak Kawen!

Salam suma..untuk permulaan kembali menulis cik ain tiba2 takde idea nak bina ayat..hehe maklumlah berbulan dah tak menaip.. ;) banyak sangat dah cerita2 yang nak dikongsikan disini telah disejukbeku sebab tak bole nak online blog simpan dalam diari je..huhu nak taknak kene usahakan cara lain sampai dapat menulis balik..gigih jugak taw kalau tidak akan terkubur saja blog ni ;( huahua takpe pasni boleh selalu jumpa korang erk!



citer paling terbaru!
adalah kisah

budak ribena nak kawen!
 
walaupun dah beso panjang jiwa mesti cam budak2 baru awet muda kan ;))

16 comments:

JIVEBUMZ said...

bila majlisnya tu? jgn lupa jemput akak na :)

*Miss Syahnia* said...

JIVEBUMZ **,

~> insyallah akn dijemput dear
nnti ain bg wed card yea ;))

khaifaiz said...

jgn lupa khaifaiz dan pasangan yer

*Miss Syahnia* said...

KHAIFAIZ **,

~> pasti jemput..nanti bg addres
yea..

♥ dak pink said...

Alahai, comeinya prewedd.

ch@ said...

jgn lupa campak sekeping kad jemputan :D

Aeen said...

alhamdulilah...akhirnya.....congrats yeh cik ain...:)

erin moshimoshi said...

ain .... wahh bile married ..erin nikah sabtu ni yunk bkn3 hari lg ..tggl 1 hari ..snding 25.2 :)

erin moshimoshi said...

wahh yeke ..
so sanding bln 3 la ni yer ??
xde wat review2 pun :(

ADEEYA said...

Aww aww alhamdulillah :) hehehe

PinQib said...

lawa nye gambar... kretipp...

eKa said...

coomel sgt.lama betul tak update blog ye

Anak Wak Mail said...

ain...picta tu kiut miut sangat,,memang ribena sungguh..hihi..

jangan lupa jemput ye..;P

dilazfamily said...

cantik gambar ni.Romantik..best yer..

ILA HonEyBuNNy said...

cantikkknya dear...;)

nik rosmawati said...

cantiknya gambar ni.menyerlah dengan baju warna merah .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...