Thursday, 12 April 2012

Wedding Review : Pelakon tambahan!

Menjejaki alam perkahwinan yang hampir sebulan setengah..uwahh sekejap sungguh masa berlalau..masih teringat2 lagi kekalutan dan tak lena tidur dek buat persiapan kawen..almaklum seumur hidup sekali kan mestilah nak buat yang terbaik sehabis mungkin..cewahh memang memanjang excited budak ni!  >__<*


Memori 1

Outdoor di tempat bermulanya cintan cintun kami..dah hampir 6 tahun tinggalkan S.M.K SAAS,kuala selangor..sape2 pernah sekolah disni sila angkat ibu jari kaki! uhukk tak dapat buat pre-wedding kat sekolah outdoor pun jadilah yang penting tak kempunannn..hihi yang paling best siap ada pelakon tambahan tidak berbayar khas utk abg sepupu n kakak sepupu baru diorang ;) untuk 4 budak kecik ni thankss untuk aksi muka korang yang seikhlas hati tu..cam gaya terpaksa pun ada juga..haha


Memori 2

Hey korang bukan senang taw bebudak tu nak buat aksi2 gitu..ada yang lembut ada yang kaku ada yang keras je badan sebab tak biasa berposing..apapun pengantin tetap cover cun.. ;)) ain tengah tahan gelak sebab tak tahan tengok gelagat bebudak ni..masa bergambar sempat lagi en.suami cakap "awk..tengok zul tu (budak laki yang pakai baju melayu pink aka pengapit en.suami) yang lain pakai kasut dia je pakai selipar jepun, rosak gambar.." terus si isteri tuju ke arah kaki tersebut "yolah (sambil tergelak beso) ha abg man (selaku kameraman) dia pakai selipar jepun takpe ke?" balas si kameraman "eh takpe abg amik gambar atas je kaki takmasuk pun" zul aka pemakai selipar jepun (dia diam tak terkata sambil buat muka takde perasaan!) haha



Nota Syahnia : dah sebulan lebih kawen pun ada jugak makcik2 kg panggil "hai pengantin baru..sihat?" aduiii mkcik2 ni bikin saya jd tak sabar nak jumpa en.suami je! haha

20 comments:

DAWIA. HONEYPUTRI said...

seperti selalu..
gambar ain dan suami mmg cantik ;)

baru sebulan, masih pengantin baru..heee

.:hana radzi:. said...

seronok org bru kawen.. :D

♥ nana i am ♥ said...

ain cantik sangat masa kahwin haritu :) seriussssssss~ nana tengok gamba gamba ain dekat facebook..hihi

:: Mrs.SyahNia :: said...

DAWIA **,

~> TQ DEAR,
TP MALU LAH BILA ORG
TEGOR2 CAMTU..HIKHIK

:: Mrs.SyahNia :: said...

HANA **,

~> HRAP SRONOK ITU
BKEKALAN SMPAI BILA2 YUNK ;))

:: Mrs.SyahNia :: said...

NANA **,

~> OOHH MALU KAMU CURI
TGK GMBR KAWEN AIN..HIHI
THANKSS DEAR..NNTI KAMU
PUN CANTIK SGT BILA
KAWEN NNTI ;))

Mie said...

Sporting budak2 tu kan...

are_lin@yu said...

ayu terjah sini..harap xtrlwat nk wish selamat pengantin baru..moga sentiasa bahagia disamping suami..;-)..
nice ayu suka!!

NOOR FATIN said...

romantiknya ain! kekeke lawa2, gambar cantik dan kreatif. heee

smoga berbahagia hingga akhir hayat :)

Puan Simply Syeeda said...

cutenye gambar! hehe

cik kasih hatiku said...

so sweet..:)

ieda said...

so sweeeeeeeeeeeeeeeet

selamat pengantin baru dik , semoga kehidupan ini semakin bahagia dan bermakna buat diri adik dan suami ! .. ;)

Tihara said...

SELAMAT PENAGNTIN BARUUU..MMG CUN LA GAMBO NI..1ST TIME TGK TEMA GAMBAR WEDDING MCM NI.NICE :)

JEMPUT JOIN GA DI BLOG SAYA YEA..SIMPLE JE..TAK PERLU LIKE2 BAGAI :)

amna said...

best.. comel je reaksi smua dlm foto tu :)

Cik Yatt said...

suwett..auwww

dilazfamily said...

selamat pengantin baru Ain.semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki. Welcome to the club

kiera'sakura said...

hihihi... sama la.. saya pun tgh serabut otak prepare untuk weeding nanti...huhuhu

nabilah_2908 said...

cantik la gambar2 ni..dalam gambar ada cerita.. ;)

Anak Wak Mail said...

cantikk,,comel..cunn!!!hihi..

tahniah ain,,semoga bahagia sampai syurga..:)

@ deqla manjew said...

pelakon tambahan yg berbakat.. noty2 semuanya.. hihi.. btw, done follow u back.. thx.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...