Tuesday, 28 August 2012

Kembali sihat =)

Wahhh..hampir 4 bulan blog tidak berupdate rupanya..apa sudah terjadi sama ini tuan punya blog?? ishh isshh..panjang ceritanya.. ;) apapun nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI untuk semua pembaca blog ain walau hari lebaran hampir seminggu berlalu..dan alhamdulillah dua minggu sebelum raya alahan dan mabuk ain berkurangan lalu beransur hilang..syukur! tak dapat nak bayangkan beraya tahun pertama bersama suami dalam keadaan muka pucat lesu,tak bermaya,dan asyik nak muntah-muntah manjang..huhu akhirnya dapat beraya dengan gembira makan berlumba-lumba sampai kekenyangan dengan en.suami siapa perot paling boncit dulu! si isteri takpe makan untuk berdua..hehe


ibu mengandung 19weeks dipagi raya =D
ramai yang tegur "eh mana perut ain? tak nmpak pun.."
i sukeww pakai baju besar2 tu yang tak nampak perot..hikhik



Nota Syahnia : Masuk usia kandungan 16weeks..ain dah rasa gerakan pertama baby ..geli-geli rasa tang perut..ekcited! sekarang..lagilah bertambah aktifnya anak mama bergerak..bila mama dia rasa lapar dia pun mulalah gerak-gerak nak mintak makan jugak! hehe =)

8 comments:

ch@ said...

hahaaa... 3rd baby akak ni, paling lasak. takde la tendang2 syahdu, smua dia pakai bagi je. boboi katakannn. hahaaa.

dah 3rd pun taktau lagi diri pregnant. wakakaka. berjaya simpan perut selama 6 bulan.

bujal X said...

da 5 bulan eh~~best la raya tahun depan~~ble kuitip duit raya lebih~keh keh~

khairunnisa ♥ said...

happy for you :) jaga kesihatan baik-baik. selamat hari raya ^__^

♥ ROS ♥ said...

Jga diri bbaik :) cayangg akk..mesti comel bb :p

Dawia HP ❤ said...

tahniah ain sayang... :)

Aeen said...

wahhh..ain da pregnant....tahniah yeh..jge kandungan tu elok2 au...:D

nabilah_2908 said...

comel je entri ni..

tahniah..dah nak jadi mama dah..

tahun ni beraya berdua..tahun depan dah boleh kumpul duit raya anak..hehe..

Selamat Hari Raya...(^_^)

Shiqa Nawar said...

salam.. tahniah ain.. tak sabar nak dapat baby jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...