Thursday, 13 February 2014

1st Birthday Qaireen Qairina : Penutup majlis ;)

Mahu sambung entry terakhir untuk 1st Birthday si kembar..amboi bertuahlah anak kan..birthday mak nya pun takde entry bagai..birthday anak sampai 3 episod emaknya kasi bikin..siapa tuan blog ni? anak ke emaknya punya? hikhikkk sejak ada anak memang update pasal anak manjang..sebab takde yang menarik pun pasal emaknya..cukuplah masa solo2 dulu puas cerita pasal diri sendiri sampai tak sedar diri kat sini..ggrrrr -__-"

Sesudah habis acara potong memotong kek..tetiba cam ramai plak ajak bergambar bersama..tiba2 cam femes..haha padahal tetamu nak bergambar ngan si kembar je pun dah kembar takut dengan semua orang..mama nya lah jadi mangsa tukang dukung diorang dan masuk sekali muka emaknya dalam semua kamera/hp tetamu..padahal memang tak sedar diri memang kaki bergambar pun si omak kembar ni..kuikui~



Bersama mak n ayah ain
orang kuat majlislah kiranya ;)
Alhamdulillah juga abah dah semakin sihat
cerita abah sakit disini 



Bersama makcik n pakcik saudara sebelah suami
yang tinggi belakang kiri ain itu mak mertua beta ;))



Bersama dua adik ipar ain
kakak ipar yg kemetot  >__<



Bersama BFF..
 me, nolin, dayah n bella



 tak sedar dirinya yg tengah2 tu..ank dah dua tapi perangai cam budak2..hoho

Diorang, dari majlis bertunang, kahwin, cukur jambul kembar sampai
 ke majlis birthday kembar diorang akan sentiasa ada bersama..
sayang korang ketat2 taw



                       
kiri, Qaireen kanan, Qairina
umpan jajan baru lah tak merengek kalau tak 
asyiklah nak berkepit bawah ketiak mama sentiasa -_-






Tengok adik baik je tak nangis! kakak ni nangis je taw..huhu




Kembar bersama wak long nya akak 1st kakak ain
kak tolong jagakan anak kejap..perut dah berbunyi nak mintak makan ni..ngehh~



Cepat2 ain n hubby amik makanan n makan dengan tenang
sebelum anak2 meraung mencari makpaknya yang hilang :))


Dalam jam 5.30 petang, para tetamu beransur-ansur pulang..tinggal lah saudara saudara terdekat balik dalam kul 7.00 petang..lepak2 makan2 borak2 baru diorang balik..yelah time2 majlis camni je lah dapat berkumpul ramai2 kan..kalau tak memang say hai kalau terjumpa kat mana2..terima kasih jugak kepada adik beradik ain yang banyak membantu dalam menjayakan majlis n tolong mengemas..


dan sebagai penutup




aisshhh kiri kanan berdukung
memang maknya dapat bertahan berapa minit sajo
walau ank2 ni nampak kecik tapi lenguh jugak didukung
huhu





Nota Syahnia : Selesai jugak hajat hati nak buatkan majlis birthday untuk si kembar..untuk next year plak tengok lah kalau mama larat ke tak lagi nak deko2 camni yea..hihi moga anak2 mama membesar dengan sebaiknya..jadi anak yang solehah, bijak, dengar cakap mama n papa yea sayang..mamapapa sayang kakak n adik sangat2..

1 comment:

mama ila said...

happy belated birthday Qaireen & Qairina...semoga menjadi anak yg solehah yer... =) comel!! suka sangat2 tengok baby kembar..hihihi
kek tu pun cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...