Sunday, 2 November 2014

Selamat Datang Puteri ke-3

Syukur..syukur alhamdulillah..ain dah selamat melahirkan puteri ke-3 pada 22 oktober 2014, jam 7.14pm secara normal dengan berat baby 2.8kg.

Pengalaman saat2 terindah dalam proses melahirkan puteri ke3 yang berlaku dengan cepat dan pantas. Sampai papa pun tak sempat nak tengok baby keluar masa dalam labour room..kempunan lagi mama nak suruh papa tengok isteri dia bertarung keluarkan baby..hikhik..

Harini dah masuk hari ke-11..baby n mama baik2 je..meh kita tengok gambar baby ye..



Adik baby freshh dari oven
Nurse bagi baby..tengok2 baby dah buka mata 
Kemain lagi..excited ye dik!



Sungguh berbeza bersalinkan anak kembar dengan anak single..hihi next ain kongsi pengalaman bersalin pulaks ye.. ;))

9 comments:

cik hani said...

Tahniah sis..

Wah dah ada 3 puteri..

Selamat berpantang..

cik hani said...
This comment has been removed by the author.
skuterlady said...

hu3...ramai betul yang dah bersalin sejak seminggu 2 nih... jelesnyaa.... baby kena kuning tak?

dilazfamily said...

Tahniah ain. Selamat berpantang dan jaga diri. Comel yer dia. bulat mata

ain.ya.nun. said...

Tahniah Ain.

Laju betul ko potong akak :p

ain.ya.nun. said...

Tahniah Ain.

Laju betul ko potong akak :p

eMMe said...

Tahniah ain, dpt girl lg, me pun dah scan, pun same cam ain, bakal dpt gurl juga... selamat berpantang..nnt update lagi.. take care dear!

Aeen said...

ain bersalin anak yang kedua pun sekejap jgk..husband pun xsempat tengok..dia masuk2 LR tgk2 bini dia dah bersalin..heheh..eniwey..tahniah ain..dah 3 orang princess skang...t8cre..n selamat berpantang...:)

Masya said...

tahniah.. wah puteri lagi² meriah ada banyak puteri kat rumah ringgan kerja nanti dah besar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...