Thursday, 26 May 2011

Aktiviti tahunan BFF..wajib!

Bagaikan satu kewajipan kami ahli clubb BFF..ha korang ada? :) harus meraikan birtday party pada ulangtahun kelahiran setiap ahli..tapi kami suka buat suprise party..oh seronok kan buat orang terkejut-terkejut  dan bila diri kita dikejutkan!..rasa seperti dihargai..ecehhh cik ain plak lelebih..takpe tunggu bulan november..agak2 apa BFF ain nak buat suprise utk saya.. *harap bukan telor menjadi korban* ggrrr



 kek suprise untuk en.marul..
dianya tengah beratur beli tiket Nur Kasih 
kami bertiga dok menunggu di foodcourt JJ,bukit raja 
nanti dia datang taraaa.. 

hepy birthday kamarul yg ke-22 
moga panjang umur murah rezeki..aminnn
++dapat first gaji jangan lupa belanja mkn mcd
*sambil tonyoh2 krim kek dimukanya*


sewaktu menunggu..

camana cik dayah..berbelit-belit talinya nak pakai?


pegang camgini jelah lagi senang!
ada macam heroin mat zorro tak? ehee


sila hai kat cik nolin yea..
hhaaaiiiii *sambil lambai2 tangan* hehe 
kenapa cik ain bubuh lotion 1 botol pun taknak 
gebu cam cik nolin erk!
cik nolin nak petua..muahaha ^__^*




notasyahnia : akhirnya berjaya juga kami buat suprise untuk en.marul..takde plak gambar dia sebabnya kene paksa menjadi photographer kami bertiga saje.. tidak terlalu kejam kan ;) dan makan kek sampai licin cepat2 terus chaww tengok Nur Kasih The Movie..

41 comments:

saza said...

happy b'day pd kawan tu :)

khaifaiz said...

wah... bestnyer surprise2 ni.. suka2

merahitujambu said...

pakai laa foundation..hehehe...baru gebu..betul ke?ahahah..bestkan jumpa bff...

d_tieah said...

Wah.. Happy birthday utk kawan kau ye ain.. Hehehe.. Geramlah sebab tak dapat tengok nur kasih.. Eeee..

*Header kau cantik


Entry Menarik 1 : Wanita Melayu Akhir Zaman = Wanita Melayu Seksa
Entry Menarik 2 : Ketagihan Facebook??? Ada Ubatnya..

*Miss Syahnia* said...

KHAI **,

~> jgn buat sprise kat org
mlatah taw..nayaa ;P

*Miss Syahnia* said...

MERAHITUJAMBU **,

~> nak p spa lah..haha

aque said...

bile kene surprise mcm ni ade lah perkare terbesh... lalalala

*Miss Syahnia* said...

TIEAH **,

~> mekacih tieah!
singgah juga kat sini yea ^__^

mekacih lg utk header..hihi

*Miss Syahnia* said...

AQUE **,

~> terbestt tp pastikn
stratgik berjaya..kalo tak
kantoi..@__@

cik bulan said...

sgttt seronokk n beronok2 kan cik ain kan... hehehe kita tgu bulan ogos dulu bru bulan nov.. hehe =P

cik bulan a.k.a nolin!!!

*Miss Syahnia* said...

CIK NOLIN **,

~> mmg sronok..cian cik bulan
kene tggu dlm kete mase
cik ain tgh shoping kan ;)

eh bln ogos dulu erk!
ok2 save date..

TiKa LEh said...

comel kek..nmpk sedap..

EB said...

Bestnye ada kwn mcm ni..
Nak ada suprise² mcm ni jg mesti best!!!

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Sya, ewah...dah tau besday bulan sekian2, pastu ajak gi makan2, mana ada surprise...ish...ishkk. Apa2 pun selamat harijadi! Yang ke bape tu?

mommylavender said...

salam petang~ best kan wat tekezut2 ni.....indah jer ase di hargai oleh kenkawan....ingat mommy dak sekolah menengah tadi...upenya udah besau nak tawen dah ye~heeee.salam kenal2 dari mommy

J.M.R said...

lagi surprise kalo kena baling telur ngn tepung..kihkih..biasa laki je yg surprise baling tlur nih..hahahahah

cHan said...

yeh samalah kte.
mesti celebrate burfday kawan sama2 kan.
syokkkk!:D

teyn teyn said...

best ta nur kasih ? hehe

*Miss Syahnia* said...

MOH KEMBARA **,

~> ye tak ye jugak..suprise
tu pasti tahu..apa yg nk dsuprise
yg tak tahu..
kira suprise jgak tu..hehehe
yg ke??? rahsia ;) tggu bln 11

NOOR FATIN said...

bestnya! xpenh lagi saya ada benda2 mcm tu.. hehe

Anak Wak Mail said...

wah bestnya..pegi jusco bukit raja eh??orang klang la ni..hihi

*Miss Syahnia* said...

MOMMYLAVENDER **,

~> betul2..srnok je
rasanya..kan

amboi dak skola mnengah..
jaoh jraknya tu mommy ;)
nak tawen tp prngai cm bdk2
lagi..eeheee

*Miss Syahnia* said...

J.M.R **,

~> jarang org baling telo
slalunya tepung je..

misscha said...

bestnye sambut besday ngn best fren...dah kawen nanti ngan husband pulak.....

kiwi said...

seronoknye..gmbr pn cntik2..tringin nk blik rumh jmpe kwn2..teheee ^^

Shamsuddin Amin said...

wah...
nak jadi ahli la klo cam ni... hehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

wah ! sampai licin ? hehee ;)

bantalbucuk said...

bestnye de orang buat surprise..nak juga..nak juga..!! hehe :p

HonEyBuNNy said...

kek tu cantik la...;-)

nak juga petua muka gebuuusssss...;-)

sahromnasrudin said...

bangganya sape jadi BFF kalian kan..rasa dihargai

Hanim Mahali said...

seronoknya kawan tu diraikan... kek tu buat akak terliur pulak... tetiba rasa nak p cari kek kat kedai -_-

ch@ said...

ain tak payah pakai losyen pun, comel je akak tengok.

*Miss Syahnia* said...

SIS HANIM **,

~> p cari cpt..
kang tbw smpai mimpi..hehe

*Miss Syahnia* said...
This comment has been removed by the author.
*Miss Syahnia* said...

SIS CH@ **,

~> yeker dear??
pkai lotion bole
gebu cikit..kihkih

Cik dhia said...
This comment has been removed by the author.
Cik Dayah said...

thanks BFF!! birthday aku tahun depan jangan lupe yer....

*Miss Syahnia* said...

CIK DAYAH **,

~> lmbt lg thn depan..
korg kene pikir besday
sy dulu..^__^

Cik Dayah said...

adoi.... fly la duit nie...
CIK AIN punya birthday sambut kat rumah je la...

kita kena fikirkan surpise birthday untuk cik bulan dulu...

Redbloodsnow said...

Lawa giler lah kek tu...gulps/..hehe

amna said...

heh.. besday boy kene tgkp gambar lak eh. kelaka la.. btw, hb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...